Varför du bör fundera på att lösullsisolera

Både miljön och plånboken gynnas av tilläggsisolering. Spara upp till 25 %.
Läs vidare

Lösullsisolering – Varför?

Tilläggsisolering av vindsbjälklaget med lösull är den billigaste och mest energisparande åtgärden på ett hus. Du bör ha en totaltjocklek på ca 50 cm på ditt isoleringsmaterial på vindsbjälklaget. Har du inte det så bör du kontakta oss för att få en kostnadsfri besiktning av din vind samt ett kostnadsförslag på en eventuell tilläggsisolering. Du förbinder dig naturligtvis inte för något innan vi kommit överens.

Att man sparar energi om man isolerar är knappast någon nyhet men visste du att du genom en tilläggsisolering kan sänka dina uppvärmningskostnader upp till så mycket som 25 %? Det allra mest effektiva är om du isolerar vinden men även tilläggsisolering av golv, väggar och snedtak är naturligtvis mycket effektivt.

Vid isolering av vindsbjälklag och snedtak i nya fastigheter, såväl stort som smått, används lösull idag i princip uteslutande. Även vid isolering av väggar och mellanbjälklag är detta ett alldeles utmärkt material som vinner mark på grund av sin kostnadseffektivitet och för att det går så pass snabbt att utför arbetet. Kontakta oss så kan vi berätta mer.

Sen några decennier tillbaka är lösullsisolering det självklara valet när man ska tilläggsisolera vinden. Det är enkelt och snabbt och ger bästa slutresultat. Lösullen sprutas upp från en lastbil, via en tät slang och upp på vindsbjälklaget.

Bästa slutresultat – en skarvlös isolering utan glipor.

Bra isoleringsvärde

  • Bästa anslutning runt stödben, elrör, ventilationstrummor m.m.
  • Inget spill – sparar miljön.
  • Ingen hantering och lagring på arbetsplatsen.
  • Betalas först när isoleringen är installerad.
  • Valfri tjocklek och oberoende av standardmått.
  • Valfritt materialval (glasull, stenull eller cellulosa).
  • Dokumenterat och certifierat utförande – isoleringen installeras av utbildade specialister med rätt utrustning och kunskap.
  • Effektiv, maskinell installation.

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu