RING OSS
augusti 16, 2021

Avfuktning i Stockholm

Se hit! Om du behöver hjälp med avfuktning i Stockholm.

Vi på mögel-fuktskador erbjuder en rad olika tjänster, däribland montering av avfuktare, som finns i flera olika modeller. Det bästa du kan göra för att förhindra mögel är att förebygga fuktskador genom att inspektera ditt hus och se till att det är rent och torrt på vind och i krypgrund.

Vi hjälper bland annat fastigheter med avfuktning och vid fukt i krypgrund i Stockholm, Uppsala och i Västerås.

Avfuktning – Se till att hålla huset torrt

Det är viktigt att hålla sitt hus torrt. Om huset har höga fuktnivåer finns det risk att mögel uppstår. Se därför till att inspektera huset så att fuktnivåerna är låga, speciellt på vinden och i krypgrund. Det är även viktigt att våtutrymmen som tvättstuga och badrum har en effektiv ventilation.

Visar det sig att platserna redan har problem med fukt, bör en besiktningsman eller fuktsanerare kopplas in för att kunna hjälpa dig. Vi hjälper dig och erbjuder olika tjänster inom avfuktning.

Avfuktning i krypgrund

Anledningen till att avfuktaren ofta placeras i krypgrunden beror på att det är just där mest fukt finns. En krypgrund kan förklaras som en vidareutvecklad torpargrund, men som ständigt ventileras. Fukt kan därför ta sig in med hjälp av luften, men också genom marken eller via bristande stuprör och dylikt. På grund av det uppstår det lättare fuktskador i en krypgrund, och det är därför rekommenderat att med jämna mellanrum kontrollera om tecken på fuktskador finns. Om det gör det, gäller det att så fort som möjligt installera en krypgrundsavfuktare för att minska risken för både mögel och rötskador.

Se till att utföra avfuktning i hemmet om du har problem med mögel. Vi har en lång erfarenhet av dessa typer av tjänster och hjälper dig gärna med detta. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du kan även skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu