november 15, 2021

Effektiv Avfuktning i ditt hem i Stockholm

Det finns flera olika orsaker till att mögel uppstår.

För att undvika mögel är det viktigt att hålla fuktnivåerna nere i utrymmen där fukten oftast är högre. De första tecknen på mögel brukar oftast vara den dåliga lukten från syllen. Lukten kan sedan sätta sig på kläder, soffan och andra sorters textil. Förutom den dåliga lukten är det även farligt för hälsan att andas in den här typen av förorening. Det är därför det är så viktigt att se över fuktnivåerna i hemmet för att undvika mögel och den dåliga lukten. Det bästa du kan göra för att förhindra mögel är då att förebygga fuktskador genom en avfuktning i Stockholm.

Hur fungerar en avfuktare?

Oavsett var man befinner sig är luften aldrig fullständigt torr, och inomhus får luften extra fukttillskott från många olika källor, exempelvis människors svett, ånga från matlagning, förvaring av fuktigt gods eller möbler som långsamt torkar ut ökar rummet totalt luftfuktighet. En avfuktare fungera som ett filter som filtrerar ut vattnet ur luften i din krypgrund för att leda det vidare genom en slang. Det finns även avfuktare som använder värme för att värma upp krypgrunden och torka ut luften. Gällande avfuktning finns det flera metoder som finns tillgängliga, exempelvis termisk avfuktning, kondensavfuktare, sorptionsavfuktare, hydrodynamiks avfuktning och absorbent. Det är dock viktigt att veta att en avfuktare inte kan ta bort mögelangrepp utan snarare används i ett förebyggande syfte för att försäkra att inte nytt mögel börjar växa.

Professionell hjälp med avfuktning i Stockholm

Om fuktskadan redan är ett faktum bör du kontakta professionella fuktsanerare som kan hjälpa dig med avfuktning i Stockholm. Se till att använda avfuktning i hemmet om du känner att du har problem med mögel.
Tveka inte på att höra av dig till oss. Vi har personal med full behörighet och som kan utföra en avfuktning i Stockholm på ett professionellt sätt.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu