RING OSS
juli 2, 2024

UAMS AB: Rekommenderat företag för tredje året i rad inom saneringstjänster

Vi på Mögel & Fuktskador har den stora glädjen att meddela att UAMS AB har blivit utnämnda till Rekommenderat Företag för tredje året i rad. Denna utmärkelse speglar deras engagemang för att erbjuda högkvalitativa saneringstjänster och deras förmåga att tillfredsställa kundernas behov på ett utmärkt sätt.

Exceptionell kundnöjdhet

UAMS AB har bevisat sin kompetens inom saneringsområdet med tjänster som mögelsanering, asbestsanering och hussvampssanering. Deras förmåga att leverera effektiva och tillförlitliga lösningar har resulterat i många positiva omdömen från kunderna. Att de nu har erhållit utmärkelsen Rekommenderat Företag för tredje gången är ett tydligt bevis på deras höga standard och kundfokus.

Mögelsanering: Hälsa och säkerhet som prioritet

Mögel kan vara en allvarlig hälsofara och orsaka omfattande skador på byggnader. UAMS AB:s specialister är experter på att identifiera och eliminera mögel på ett säkert och grundligt sätt. Genom att använda de senaste teknikerna och utrustningen säkerställer de att mögelproblemet löses vid roten, vilket förhindrar framtida problem och skyddar både fastigheter och boendemiljöer.

Asbestsanering: Certifierade och erfarna

Asbest är ett farligt material som kräver specialiserad hantering och sanering av certifierade yrkespersoner. UAMS AB är certifierade för asbestsanering och följer rigorösa säkerhetsföreskrifter för att skydda både sina anställda och fastighetsägare. Deras omfattande erfarenhet och expertis inom detta område gör dem till ett pålitligt val för säker och effektiv asbestsanering.

Sanering av hussvamp: Skydd av byggnadens integritet

Hussvamp kan orsaka allvarliga strukturella skador på byggnader. UAMS AB har den nödvändiga expertisen för att identifiera och eliminera hussvamp samt att utföra de reparationer som krävs för att återställa byggnadens integritet. Deras heltäckande saneringstjänster hjälper fastighetsägare att bevara och skydda sina investeringar mot denna förödande skada.

Ett företag att lita på

Utmärkelsen Rekommenderat Företag är ett starkt bevis på UAMS AB:s engagemang för hög kvalitet och kundnöjdhet. Här är några kommentarer från nöjda kunder på Reco:

  • "Seriösa och proffsiga hantverkare. Blev mycket väl bemött. Gjorde ett fantastiskt jobb och det gick fortare än jag trodde det skulle göra. Dessa killar håller vad dom lovar dessutom till rimliga priser."
  • "Bra Bemötande och återkoppling. Redigt utfört arbete. Toppklass."
  • "Jag kan varmt rekommendera UAMS, de har utfört jobbet inom utsatt tid och enligt offert. Vissa mindre moment hade vi på löpande räkning men slutfakturan landade enligt förväntan. Kimmo har tålmodigt svarat på alla mina frågor och projektlett det hela galant. På plats har vi främst haft Sonny och Jimmy men även övriga har gjort ett fantastiskt jobb. Nogranna, professionella och väldigt trevliga. Slutresultatet blev toppen!"
Reco rekommenderat företag 2024 tredje året i rad

Blickar framåt

UAMS AB:s framgångar inom saneringsbranschen och deras engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster gör dem till en ledande aktör på marknaden. De fortsätter att utveckla sina metoder och tekniker för att alltid erbjuda de bästa lösningarna för sina kunder. Med ett starkt fokus på säkerhet, effektivitet och kundnöjdhet ser framtiden ljus ut för UAMS AB.

För mer information om UAMS AB och deras saneringstjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt för en konsultation. Låt UAMS AB ta hand om dina saneringsbehov och upplev varför de har blivit ett Rekommenderat Företag tre år i rad.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu