RING OSS

Mögelutredning Stockholm

Misstänker du att du har problem med mögel i ditt hem i Stockholm utan att riktigt veta hur du ska ta reda på om så är fallet? I sådana fall kan du ta hjälp med en mögelutredning för att hitta en eventuell mögelskada och sedan se vad som kan göras åt den.

Mögelutredning Stockholm – här är stegen

När du tar hjälp med en mögelutredning i Stockholm börjar processen med att en besiktning görs av sådana utrymmen som vanligen har en högre fukthalt. Efter en sådan besiktning ges sedan förslag på vad som kan göras i nästa steg. Om det finns misstanke om mögel blir det vidare undersökningar.

Efter en besiktning av ditt hem i Stockholm kan provtagningar i huset bli aktuellt för att kunna ta reda på vilken typ av mögel som det handlar om. Ett alternativ är ett så kallat materialprov och en annan är en analys av luften i fastigheten. När man gör ett luftprov undersöks om det finns ämnen i luften som kommer från mögel.

Ytterligare ett alternativ är ett besök av mögelhund som undersöker ditt hem i Stockholm och luktar sig till utrymmen som kan vara angripna av mögel. Hunden är tränad att visa med tassen var de skadade utrymmena kan tänkas finnas. Därefter kan ytterligare analyser göras för att se exakt vart mögelangreppet finns.

Åtgärda bakgrunden till mögelproblemen

Två andra alternativ i en mögelutredning i Stockholm är fuktmätning och kontroll av ventilationen. Det är två alternativ för att få reda på vad som problemen med fukt skulle kunna bero på som i längden kan leda till mögelproblem i ditt hem i Stockholm. Det finns alltså flera alternativ vid en mögelutredning. Hör gärna av dig så ser vi vilket alternativ som är det bästa för just ditt hus. Har du drabbats av mögel? Vi kan hjälpa dig med mögelsanering och avfuktning i Stockholm.

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu